Izdelava stopnic in stopniščne ograje

Izdelujemo lesene stopnice modernega ali tradicionalnega videza. Izdelamo jih po vaši predlogi ali pa vam svetujemo pri izbiri materiala in oblike. Stopnice namreč že dolga leta nimajo le namenske funkcije, ampak so tudi pomemben »modni« element, ki daje prostoru ali objektu stil in karakter.

Stopnice lahko dopolnimo z ograjo po vašem izboru. Njihova primarna vloga je zagotavljanje varnosti stopnišča, takoj za to pa je tu tudi estetika. Izbiro lesa običajno prilagodimo izbiri parketa ali vrat, vendar gre pri tem za vašo prosto odločitev. Ograjo lahko montiramo v kombinaciji, kjer je v objektu že stopnišče iz kamnite osnove ali brez.

Stopnice

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več