O podjetju

Smo družinsko podjetje, ki deluje na slovenskem trgu že 25 let. Izdelujemo vse vrste pohištva po naročilu, notranja vrata in stopnice. Naše vodilo je izdelati kakovostno in oblikovno dovršeno pohištvo, seveda pa smo vedno tudi v koraku z modnimi smernicami.

Pri delu uporabljamo najsodobnejšo tehniko in vgrajujemo najboljše materiale. Naša proizvodnja temelji na vgradnji materialov, kot so masivni les, furnirana iverna plošča, kerrock, barvan mediapan in iveral ter laminat, kar pomeni, da lahko izbirate med tako cenovno kot tudi stilsko zelo različnimi produkti.

Prednost Mizarstva Sluga je to, da vam nudimo na enem mestu celostno storitev, ki vključuje načrtovanje, svetovanje, izdelavo in montažo. To pomeni, da vam ne bo treba iskati več različnih ponudnikov, da bi opravili eno delo kakovostno.

Mizarstvo

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več