Mizarske storitve

Po naročilu za vas izdelamo celostno podobo in pohištvo za vašo dnevno sobo, spalnico, kopalnico, predsobo, kuhinjo, otroško sobo, delovno sobo, pisarno in druge prostore v vašem domu ali podjetju.

Kuhinja

Izdelujemo kuhinje po naročilu glede na velikosti prostorov ter tako, da bo ustreza vam in njenim drugim uporabnikom. To pomeni prilagojene dimenzije pohištva, višino pultov in omaric, lego ter seveda barvo in stil (moderni, klasični, kmečki …).

Jedilnica

Za jedilnice izdelujemo unikatne jedilne mize, ki bodo prilagojene prostoru in izbranemu stilu pohištva, pa klopi in jedilne kote, vitrine in omare različnih tipov.

Dnevna soba

Pomembna je njihova udobnost, domačnost, praktičnost in všečnost. Za dnevne sobe po naročilu izdelujemo klasične in vgradne omare, klubske in jedilne mize, televizijske elemente in drugo pohištvo.

Kopalnica

Kakovost in pametna izbira pravih materialov je zaradi vplivov vlage tu na prvem mestu. Za kopalnice izdelujemo pohištvo po naročilu, kot so omare, predalniki in pulti.

Otroška soba

Prilagodite jih otrokovemu karakterju in njegovim želja. Za otroške sobe izdelujemo unikatne elemente, kot so omare, mizice raznovrstnih oblik, postelje in drugi elementi različnih barv in oblik.

Spalnica

Spalnica je intimen prostor, v katerem se želimo spočiti. Premišljeno torej izberimo lego, obliko in barvo pohištva v njej. Po naročilu za vas izdelamo postelje, omare, nočne omarice in drugo.

Predsoba

Za predsobe izdelujemo pohištvo in druge elemente po naročilu, kot so obešalniki, predali, omarice za čevlje in oblačila, druge omare, predalniki in odlagalne površine.

Delovni prostor

Za delovni prostor in pisarne izdelujemo pisarniško pohištvo po naročilu, kot so delovne površine, pisarniške mize, regali, omare in predalniki ter konferenčne mize.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več